Naujoji „Facebook“ programėlė yra skirta mobiliesiems telefonams be mobilios operacinės sistemos – tai reiškia, kad programėlė veiks daugiau nei 2500 skirtingų, ne itin sudėtingų telefonų, kuriuose veikia „Java“ programėlės. „Facebook for every phone“ programėlė pasiūlys „greitą ir paprastą „Facebook“ vartojimo patirtį“, nepaisant to, kad paprastųjų telefonų procesoriai yra žymiai silpnesni nei „išmaniųjų“, kuriuos gamina „Apple“, „Google“ ir kitos bendrovės.

Naujojoje programėlėje įdiegtos populiariausios „Facebook“ savybės – naujienų srautas, pašto dėžutė ir fotografijos. Taip pat vartotojai turės galimybę įkrauti savo nuotraukas ir susirasti draugus iš savo telefono kontaktų sąrašo.

„Facebook“ su kai kuriais mobiliųjų tinklų operatoriais sutarė, kad duomenų mainai naudojantis šia programa 90 dienų būtų nemokami. Tiesa, pati programėlė taip pat optimizuota, kad jos siunčiamų ir gaunamų duomenų srautas būtų kuo mažesnis.

Atsisiųsti programėlę galima iš m.facebook.com ar telefono naršykles eilutėje įrašius d.facebook.com/install bei iš kai kurių mobiliųjų programėlių parduotuvių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją