Šių metų birželį pasirodys pirmasis „Samsung“ verslo klasės modelis D410 su slankiojančiu dangteliu. Jis pasižymi ne tik paslankia viršutine dalimi, bet ir 30 tūkst. taškų VGA fotokamera, kuria galima nufilmuoti iki 120 sekundžių trukmės vaizdo siužetą. Telefonas aprūpintas specialiomis „mobilaus biuro“ funkcijomis: jame įdiegtas elektroninis paštas, taip pat - vCard ir vCalendar funkcijos, užtikrinančios patogesnį keitimąsi informacija bei darbotvarkėmis su kolegomis. Palyginti su ankstesniais telefonų modeliais, 5 centimetrų pločio ir 262 tūkst. taškų spalvinis skystųjų kristalų (LCD) ekranas perteikia žymiai tikslesnį ir ryškesnį vaizdą.

Atlenkiamas „Samsung X450“ taip pat netrukus turėtų pasiekti Lietuvos vartotojus. Viena svarbiausių šio, 79 gramus sveriančio, telefono ypatybių – 128x160 taškų skystųjų kristalų ekranas, atkuriantis per 65,5 tūkst. atspalvių bei užtikrinantis itin geros kokybės vaizdą. Telefone įdiegtos GPRS, MMS ir JAVA technologijos. X450 be iškraipymų atkuria atmintyje saugomas 40 tonų polifonines melodijas. Tai leidžia kiekvienam vartotojui individualiai susikurti jam patinkantį telefono skambutį.

Kitas naujasis „Samsung“ telefono modelis P510 išsiskiria tuo, kad turi automatinį dangtelio atidarymo bei uždarymo mechanizmą. Kita „Samsung P510“ ypatybė – visą laiką išliekantis aktyviu išorinis spalvinis OLED ekranas. P510 telefonas taip pat turi fotokamerą su blykste, kuri leidžia išgauti geros kokybės vaizdus fotografuojant tiek prieblandoje, tiek naktį. Planuojama, kad „Samsung P510“ bus galima įsigyti jau šių metų liepos mėnesį.

Įpusėjus vasarai, prekyboje turi pasirodyti kompaktiškas, 86 gramus sveriantis „Samsung E800“. Jo viršutinė dalis, kaip ir D410, yra paslanki. E800 pasižymi 128x160 taškų skystųjų kristalų ekranu, atkuriančiu 65 tūkst. atspalvių. Nežiūrint to, kad telefonas yra mažas ir lengvas, jis turi platų spektrą funkcinių galimybių – įdiegtos GPRS, JAVA, MMS bei WAP technologijos. Be to, „Samsung E800“ gali būti prijungiamas prie asmeninio kompiuterio.

Vienas ypatingiausių „Samsung“ telefonų P730 rinkoje pasirodys šiais metais vyksiančių Olimpinių žaidynių metu. Jis iš kitų išsiskiria didelės raiškos – net 1024x864 taškų – fotokamera. Jos pagalba galima filmuoti bei bendrauti telefonu su pašnekovu, matant vienas kito atvaizdą realiame laike. Be to, fotografuojant ar filmuojant galima naudotis skaitmeninio priartinimo funkcija. Naujasis telefonas pasižymi ir originalia konstrukcija – jo dangtelis yra persisukantis. Telefone yra 64 megabaitų laisvos atminties. Taip pat numatyta galimybė padidinti atminties talpą iki 512 megabaitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją