„Šiuo metu populiarėja aktyvaus veiksmo žaidimai, todėl pasirinkome būtent tokių pramogų galintį pasiūlyti partnerį“, - sakė „Bitės“ Privačių klientų produktų marketingo skyriaus vadovas Paulius Dambrauskas.

„IT Experts“ „Bitės“ klientams pirmiausia pasiūlys susipažinti su JAVA žaidimu „Apache Mission“ ir išbandyti karinio lėktuvo piloto, kovojančio prieš teroristus ir turinčio įvykdyti net penkiolika skirtingų užduočių, vaidmenį.

„Bitės“ klientams taip pat siūlomas naujausias „IT Experts“ žaidimas „Catty Adventures“, sumušęs visus populiarumo rekordus Lenkijoje. Žaidimų bazę bendrovė „IT Experts“ plės atsižvelgdama į „Bitės“ klientų poreikius.

„Kartu su partneriais nuolat plėsdami „Bitę plius“, kuriame ne tik modernią, bet ir universalią WAP svetainę. Šiuo metu populiariausia svetainės sritis – pramogos – rodo, kad tokios paslaugos tikrai reikalingos“, - sakė P.Dambrauskas. Šių metų balandžio mėnesį JAVA žaidimų paklausa augo net 40 proc. palyginti su kovo mėnesiu. Net 10 procentų „Bitės” klientų aktyviai naudojasi „Bitė plius“.

„Bitė“ taip pat bendradarbiauja su didžiausiu pasaulyje mobilių telefonų žaidimų leidėju „Gameloft“, JAV žaidimų kūrėju “Mojile”, Lietuvos tiekėju one.lt. Iš viso bendrovės klientams siūloma atsisiųsti per 100 įvairios tematikos žaidimų.

Mobiliųjų paslaugų grupė „Bitė plius“ apima pramogas, bendravimą, informacijos bei atsiskaitymų paslaugas, teikiamas visais klientams patogiais ir prieinamais būdais – SMS žinutėmis, telefonu, WAP ar internetu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją