Šiemet LG stende Barselonoje didžiausias dėmesys skiriamas trimatėms technologijoms: tiek naujasis telefonas, tiek planšetinis kompiuteris dviejų kamerų pagalba gali filmuoti trimačius vaizdus, tiesa, 3D vaizdą galima žiūrėti tik „Optimus 3D” telefone. Tačiau jo savininkams LG suteikia galimybę trimatį vaizdą matyti be specialių akinių ir žiūrint bet kokias, specialiai neapdorotas nuotraukas ar filmuotą medžiagą. Pavyzdžiui, bet kurį „YouTube“ filmuką „LG Optimus 3D” telefone galima žiūrėti kaip trimatį.

Antrą šių metų ketvirtį rinkas pasieksiantis „Optimus 3D” telefonas turės 1 GHz dviejų branduolių procesorių, 4,3 colių įstrižainės LCD ekraną, dvigubo objektyvo 5 megapikselių kamerą ir „Android 2.3” („Gingerbread”) operacinę sistemą. Apie prietaiso kainą kol kas nepranešama.

Savo ruožtu LG planšetinis kompiuteris, nors pačiame 8,9 colių ekrane negalės rodyti trimačio vaizdo, jį filmuoti ir peržiūrėti per televizorius ar kitus prietaisus suteiks galimybę įrenginyje esančios dvi vaizdo kameros. Pats planšetinis kompiuteris turės „Android 3.0” operacinę sistemą, 1 GHz dviejų branduolių „Nvidia Tegra 2” procesorių ir kt. Nors bendrovė prietaiso kainos kol kas neskelbia, „Engadget“ žiniomis, Vokietijoje jis gali kainuoti 999 eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją