„Seattle Times“ žiniomis, CES parodoje „Microsoft“ pristatys 200 JAV dolerių (apie 520 Lt) kainuosiantį internetinį televizoriaus priedėlį su „Windows Media Center“ pramogų sistema.

Jei šitaip „Microsoft“ pradėtų teikti IP televizijos paslaugas, bendrovė įžengtų į gana jauną, tačiau konkurencingą rinką, kurioje jau veikia tokie žaidėjai kaip „Apple“ ar „Google“. Dar lapkritį „Reuters“ citavo šaltinius bendrovėje, teigusius, kad „Microsoft“ šias paslaugas turėtų pradėti teikti maždaug po metų.

Šaltiniai taip pat teigia, kad „Microsoft“ vadovas Steve Ballmeris kalbos CES metu pademonstruos ir vieną kitą būsimosios „Windows 8” operacinės sistemos funkciją. Praėjusį spalį „Microsoft“ buvo užsiminusi, kad šios operacinės sistemos galima laukti maždaug po dviejų metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją