Anot Aurimo Eidžiūno, „Huawei Technologies“ atstovo Lietuvoje, mūsų šalies rinka patraukli tarptautinei telekomunikacijų bendrovei dėl kelių priežasčių.

„Lietuvoje ypač didelis mobiliųjų telefonų paplitimas, o gyventojų susidomėjimas išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais nuolatos auga. Pristatomi „Huawei“ produktai išplės kokybiškų ir daugeliui prieinamų telekomunikacijos naujovių pasirinkimą“, – sako A. Eidžiūnas.

„Huawei“ išmanusis telefonas „U8500“ ir planšetinis kompiuteris „S7“ su „Android 2.1” operacine sistema pirmiausia pasirodė „Omnitel“ salonuose.

Anot bendrovės, Šiaurės Europos ir Baltijos šalių rinkoje šiuo metu kompanija prekiauja dvylikos modelių išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais. 2011 m. planuojama Lietuvoje siūlomus produktus papildyti dar keliais „Huawei“ išmaniųjų telefonų modeliais.

„Huawei“ Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse kompanija įgyvendina stambius ryšių infrastruktūros projektus. „Teo LT“ praėjusią savaitę paskelbė, kad atnaujins savo ryšių tinklą bendradarbiaudama su „Huawei“, iš kurios įsigis įrangos už 7 mln. Lt. Šiemet „Huawei“ taip pat įvykdė „Bitės“ mobiliojo ryšio tinklo Latvijoje modernizavimo darbus, kurie padės pagrindus 4G ryšiui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)