„Microsoft“ artimi šaltiniai teigia, kad kompanijos vadovas Steve’as Ballmeris parodoje pristatys naujoves, taip pat „Samsung“, „Dell“ ir kitų gamintojų produktus, pritaikytus „Microsoft”.

Teigiama, kad „Samsung“ prietaisas – panašaus dydžio ir formos kaip „Apple iPadas“, tik storesnis. Blizgi prietaiso klaviatūra ištraukiama, tad patogiau spausdinti.

Vienas „Microsoft“ darbuotojas teigė, jog kompanija skatina partnerius kurti programinę įrangą, palaikančią HTML5 standartą. Programinės įrangos nepardavinės priedų parduotuvėje, kaip „Apple iTune“ priedų, užtai „Microsoft“ skatins programinę įrangą kuriančius partnerius talpinti programinę įrangą savo interneto svetainėse.

Kitas „Microsoft“ artimas asmuo teigė, jog S. Ballmeris pristatys planšetinį kompiuterį ir kitus prietaisus, palaikančius „Windows 8“ sistemą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją