„Naudojimasis „Omnitel“ mobiliuoju internetu sparčiai auga – per dešimt šių metų mėnesių perduotų mobiliojo interneto duomenų kiekis, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu pernai, padidėjo 1,6 karto – iki 1,64 mlrd. megabaitų. „Omnitel“ 3G tinklo talpos padidinimas yra svarbus žingsnis užtikrinant, kad esami ir būsimi klientai galėtų ir toliau naudotis kokybiškomis paslaugomis“, – teigė „Omnitel“ viceprezidentas technologijoms Rolandas Ryliškis.

Anot bendrovės, 3G bazinių stočių talpos didinimas užtruko pusę metų ir buvo didžiausias tokio pobūdžio projektas „Omnitel“ 3G tinkle.

Drauge plečiama „Omnitel“ 3G tinklo geografinė aprėptis. Dabar „Omnitel“ 3G ryšys veikia jau 246 Lietuvos vietovėse, o iki metų pabaigos šiuo ryšiu planuojama padengti 250 Lietuvos miestų, miestelių ir gyvenviečių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją