Šiuo lietuvio sukurtu modeliu bus prekiaujama visame pasaulyje, o Lietuvoje telefonas pasirodys gruodžio viduryje ir kainuos apie 1400 Lt.

„Kurdamas „Nokia C7” modelį įkvėpimo sėmiausi iš gamtos – mane žavi taisyklingos proporcijos, harmoniškumas. Siekiau atkartoti šiuos bruožus išmaniojo telefono dizaine ir tuo pačiu išlaikyti tradicinį „Nokia“ išskirtinumą. Norėjosi sukurti modelį, kuris būtų stilingas ir tuo pačiu praktiškas, patogus laikyti rankoje“, – sakė jau keletą metų kompanijoje „Nokia“ vyriausiuoju produktų dizaineriu dirbantis Tomas Ivaškevičius.

Šis pirmasis lietuviškos kilmės „Nokia“ modelis taip pat turės ir lietuviškų aksesuarų. Garsūs dizaineriai – „LT-identity“ duetas – Ieva Ševiakovaitė ir Jolanta Rimkutė, taip pat Seržas Gandžumianas ir Gabrielė Januškevičiūtė specialiai „Nokia C7” modeliui sukūrė dėklų kolekciją, kuri bus išleista ribotu tiražu ir atiteks pirmiesiems „Nokia C7” pirkėjams.

Keturi Lietuvos dizaineriai iš viso sukūrė 12 skirtingų dėklų, kurių kiekvieno bus išleista po penkis vienetus.
Telefonas Nokia C7
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)