“Tele2” vartotojams teiks pigesnius tarptautinius ir tarpmiestinius pokalbius bei skambučius iš fiksuoto į mobiliojo ryšio tinklus. Nauja fiksuoto ryšio paslauga vadinasi “Tele2.Telefon”. Bendrovė jau nuo šių metų vasario 6 dienos registruoja vartotojus norinčius naudotis bendrovės fiksuoto ryšio paslaugomis Lietuvoje.

“Iki vasario 25 dienos užsiregistravusiems vartotojams “Tele2” padovanos 20 Lt vertės nemokamų pokalbių. Primenam, kad tarptautiniai pokalbiai, skambučiai iš fiksuoto į mobiliojo ryšio tinklus bei tarpmiestiniai pokalbiai piko metu naudojant “Tele2.Telefon” paslaugą yra vidutiniškai 15 proc. pigesni nei “Lietuvos telekomo” teikiamos analogiškos paslaugos”, – sakė “Tele2” komercijos direktorius Pranas Kuisys.

Klientai nebus ribojami papildomais mėnesiniais mokesčiais, taipogi “Tele2.Telefon” paslaugos sutartis nebus terminuota. Užsiregistravusiems vartotojams prieš skambinant į užsienį, į mobiliojo ryšio tinklą ar piko metu į kitą Lietuvos miestą, tereikės surinkti operatoriaus kodą - 1002.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją