Pasak pranešimo spaudai, "Baltic Amadeus" pajamos pernai sudarė 29 mln. litų. Tiek pat jų buvo gauta ir 2002-aisiais.

"Baltic Amadeus" prezidento Viktoro Tonkicho teigimu, bendrovė jau trečius metus didžiausią dėmesį skiria informacijos technologijų sprendimų diegimui. Per tą laikotarpį programinės įrangos ir paslaugų dalis bendroje "Baltic Amadeus" pajamų struktūroje nuolat didėjo ir pernai sudarė apie 40 procentų (2002-aisiais - 29 proc.).

"Veiklos koncentravimas į paslaugas jau duoda rezultatų - bendrovės pelningumas smarkiai išaugo net ir išlaikius tą patį pajamų lygį", - sakė V. Tonkichas.

Pernai "Baltic Amadeus" sukurta darbo organizavimo ir dokumentų valdymo sistema "DoVaS" buvo įdiegta bendrovėse "Alita", "Mažeikių nafta", "Audimas", taip pat - Lietuvos žemės ūkio ir maisto produktų rinkos reguliavimo agentūroje. Bendrovė sėkmingai dalyvavo Vilniaus banko modernizavimo projekte, kūrė elektroninio verslo sistemą "Omnitel", teikė informacijos technologijų infrastruktūros valdymo paslaugas "Sodrai", Lietuvos bankui, "Lietuvos energijai", Ūkio ministerijai, "Lisco Baltic Service" bei kitoms įmonėms ir organizacijoms.

"Baltic Amadeus" ir toliau žada koncentruoti savo veiklą į programinės įrangos projektus, sistemų diegimus bei informacijos technologijų infrastruktūros valdymą.

2003-iųjų pabaigoje "Baltic Amadeus" kokybės vadybos sistema buvo sertifikuota pagal naują ISO 9001:2000 standartą.

Šiuo metu lietuviško kapitalo "Baltic Amadeus" dirba 112 žmonių. Bendrovė kuria ir diegia informacijos technologijų sprendimus valstybinėms bei privačioms organizacijoms, teikia informacijos technologijų paslaugas, prekiauja kompiuterine ir programine įranga bei biuro technika.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją