Tarptautinėje buitinės elektronikos parodoje (CES), kuri vyksta Las Vegase, pristatytos naujovės kol kas negalima įsigyti. Naujasis televizorius taps dar vienu didžiausios Europoje buitinės elektronikos gamintojos prietaisu, pasižyminčiu sąsajos su tinklu funkcijomis.

"Philips" jau pardavinėja prieigą prie interneto turintį garso aparatūros centrą, galintį perduoti internete transliuojamas radijo stotis. Gamintoja siūlo ir namų tarnybines stotis, leidžiančias iš interneto į televizorius ir garso aparatūrą parsiųsti muzikos kūrinius ir vaizdo įrašus.

Kalėdinį sezoną "Philips" pradėjo siūlyti savo gaminius per Europos telekomunikacijų operatores, tarp jų Didžiosios Britanijos "British Telecom", Ispanijos "Telefonica" ir Nyderlandų KPN, kurios tikisi pritraukti daugiau plačiajuosčio interneto vartotojų.

Las Vegaso parodoje "Philips" pristatė ir kitų naujovių, įskaitant nešiojamus grotuvus, šviestuvus bei kietųjų ir skaitmeninių universalių (DVD) diskų grotuvus su elektroninės programos funkcija.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją