Daugialypės terpės telefonas „Samsung SGH-X600“, sveriantis vos 80 gramų, pasižymi ne tik subtiliu dizainu, bet ir didelėmis vaizdo apdorojimo galimybėmis. Šis telefonas, skirtingai nei kiti fotografuojantys telefonai, turi įmontuotą blykstę, kuri leidžia išgauti geros kokybės vaizdus fotografuojant ir prieblandoje, ir naktį.

Naudojantis telefone įdiegta „multi-shot“ funkcija tam tikrą vaizdą galima nufotografuoti net penkiolika kartų per labai trumpą laiką. Tokios foto sesijos metu užfiksuojamas ne tik tam tikras statinis vaizdas, bet ir judesys. Fotografuojant taip pat galima naudotis skaitmeninio priartinimo funkcija bei pakoreguoti būsimų nuotraukų ryškumą, o 180 laipsnių kampu apie savo ašį besisukantis fotokameros objektyvas leidžia fotografuoti bet kuria kryptimi.

Naujuoju telefonu „Samsung“ galima apdoroti nufotografuotus vaizdus - keisti spalvų tonus, įrėminti nuotraukas ir kitaip juos koreguoti. Nufotografuoti vaizdai būna ypatingai ryškūs, nes telefono SGH-X600 spalvinis skystųjų kristalų (LCD) ekranas atkuria daugiau nei 65 tūkst. atspalvių.

Dar vienas „Samsung Electronics“ naujasis telefonas SGH-X100, Lietuvoje pasirodysiantis jau ateinančių metų sausį, pasižymi didelės raiškos LCD ekranu, taip pat gebančiu atkurti net 65 tūkst. atspalvių. Nežiūrint to, kad subtilaus dizaino telefonas yra mažas ir lengvas, jis turi platų spektrą funkcinių galimybių – įdiegtos JAVA, MMS bei WAP technologijos leidžia siųsti vaizdus, garsus bei tekstus, taip pat parsisiųsti melodijas, paveikslėlius, žaidimus bei naršyti internete.

„Samsung Elctronics“ inžinieriai, kaip ir ankstesniuose telefonų „Samsung“ modeliuose, nemažai dėmesio skyrė polifoninėms melodijoms – abu naujausi telefonai be iškraipymų atkuria atmintyje saugomas 40 tonų polifonines melodijas, o tai leidžia kiekvienam vartotojui individualiai susikurti jam patinkantį telefono skambutį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją