„Bitės GSM“ Mobiliojo interneto skyriaus vadovo Raimondo Mikalajūno teigimu, partnerystė su didžiausiu pasaulio mobiliųjų telefonų žaidimų kūrėju akivaizdžiai išplės bendrovės siūlomų pramoginių paslaugų spektrą. Pasirašiusi sutartį su „Gameloft“, „Bitė GSM“ siūlo 22 naujus JAVA žaidimus, pritaikytus skirtingiems ir populiariems Lietuvoje telefonų modeliams, jų pasiūla ateityje bus nuolat plečiama.

Šiuo metu yra apie 16 tūkst. „Bitės GSM“ klientų, naudojančių mobiliuosius telefonus, kuriuose įdiegta JAVA technologija. Prognozuojama, kad bendradarbiaujant su garsiausia pasaulyje JAVA žaidimų kūrėja, tokių žaidimų paklausa ateityje sparčiai išaugs.

Prancūzijos grupė „Gameloft“ yra didžiausia tarptautinė vaizdo žaidimų, skirtų mobiliesiems telefonams, leidėja ir platintoja. Planuojama, kad 2007 metais bendras Java, Brew bei Symbian technologijų pagrindu sukurtų „Gameloft“ žaidimų skaičius viršys milijardą.

Šiuo metu „Gameloft“ veikia 9 šalyse: JAV, Kanadoje, Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Ispanijoje, Rumunijoje ir Kinijoje. Kompanija taip pat platina savo žaidimus per partnerius daugiau kaip 30-yje šalių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją