„Per šiuos metus tris kartus išaugęs svetainės lankytojų srautas rodo WAP paslaugų populiarumą. Atnaujinta svetainė leis jiems dar greičiau ir patogiau gauti reikiamą informaciją“, - sakė „Bitės GSM“ Mobiliojo interneto skyriaus vadovas Raimondas Mikalajūnas. Anot jo, atnaujintoje WAP svetainėje yra daugiau kaip 2 mln. puslapių. Be to, vartotojai galės parsisiųsti bet kurį iš kelių dešimčių Java bei SMS žaidimų, rinktis iš kelių tūkstančių logotipų bei standartinių ir polifoninių melodijų telefonams.

„Pirmieji ne tik Lietuvoje, bet ir artimiausiose užsienio valstybėse sukūrėme WAP svetainę, kuri ne tik pati identifikuos klientus, bet ir leis paprastai apmokestinti joje esančią informaciją“, - teigė R.Mikalajūnas. Jo teigimu, šis sprendimas palengvins bendrovių, norinčių teikti savo paslaugas „Bitė Plius“ WAP svetainėje, darbą.

Įmonėms, norinčioms bendradarbiauti šioje srityje, tereikės prisijungti prie WAP turinio valdymo sistemos internete ir patalpinti ten savo spalvotus logotipus, polifonines melodijas, JAVA žaidimus ar kitus produktus.

Partnerių paslaugos bus reklamuojamos “Bitės Plius” WAP svetainėje, speciali sistema registruos lankytojus ir automatiškai apmokestins naudojimąsi paslaugomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją