Komentuodamas žinias apie galimą "Verdi" pardavimą, bendrovės verslo plėtros ir pardavimų direktorius Erikas Eglitis pažymėjo, jog tokia idėja egzistuoja, "tačiau iki pardavimo dar reikės nueiti ilgą kelią".

Kaip rašo dienraštis "Neatkariga Rita Avize" (NRA), cituodamas neoficialius šaltinius, privatus "Lattelekom" savininkas - Šiaurės šalių koncernas "TeliaSonera" gali parduoti bendrovę, ir dienraštis užsimena, jog į "Lattelekom" gali taikytis "Accenture".

"Accenture" yra konsultacijų ir technologinių paslaugų bendrovė, atsiskyrusi nuo jau nemokios audito bendrovės "Andersen".

"Verdi" yra struktūrinis "Lattelekom" padalinys, ir atskirai jo parduoti negalima. NRA nuomone, "Verdi" pardavimas gali būti atliktas neoficialiai, nutraukus sutartis su "Verdi" darbuotojais, kurie vėliau pradės dirbti "Accenture".

Dienraštis primena, jog "Lattelekom" kreipėsi į 51 procentą "Lattelekom" akcijų valdančią Latvijos privatizavimo agentūrą (LPA) su prašymu leisti "Verdi" pagrindu įsteigti antrinę įmonę.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją