„Baltic Data Center“ generalinio direktoriaus Sauliaus Markūno teigimu, žymų pajamų augimą lėmė sparti įmonės paslaugų plėtra ir pradėtas bendradarbiavimas su stambiausiomis šalies bendrovėmis – „Maxima LT“, „Vilniaus duona“, „Aviva Lietuva“, bankais SEB ir „Snoras“. Bendrovė taip pat tęsia bendradarbiavimą su DnB NORD finansų grupe, kuriai diegia IT infrastruktūrą, užtikrinančią vieningas bankininkystės paslaugas klientams Danijoje, Suomijoje, Lenkijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje.

„Pasaulinė ūkio recesija verčia įmones mąstyti, kaip mažinti išlaidas bei efektyviai valdyti turimus išteklius. Siekdami, kad mūsų klientai gautų ekonomiškai patrauklias paslaugas, investavome į savo veiklos efektyvinimą ir šiuolaikines technologijas“ , - sakė S. Markūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją