Naujieji Mac Pro jau pirmomis balandžio dienomis turėtų pasirodyti prekyboje Apple Premium Reseller parduotuvėse „iDeal”, bei kituose specializuotuose kompiuterių prekybos tinkluose.

Mažmeninė Mac Pro kaina bus nuo 8199 litų. iMac ir Mac mini kompiuteriai parduotuvių prekystalius pasieks tuo pačiu metu, o jų mažmeninė kaina: iMac – nuo 3999 litų, Mac mini nuo 2199 litų.

„Kalbant apie iMac su 24 colių įstrižaine - jo mažmeninė beveik kaina nepakito, o atminties ir talpos yra dvigubai daugiau. O Mac mini yra ne tik vienas pigiausių mūsų kompiuterių, bet labiausiai energiją taupantis kompiuteris pasaulyje“, - sakė Baltijos šalyse „Apple“ atstovaujančios bendrovės „AVAD Baltic“ marketingo ir komunikacijos vadovas Vytenis Morkūnas.

Visos šios naujienos turi jau suinstaliuotą pažangiausią pasaulyje operacinę sistemą Mac OS X Leopard ir iLife’09, kuriai priklauso visos namų vartotojo programos nuo nuotraukų apdorojimo iki filmų gamybos, ar muzikos kūrimo.

iLife'09 programinės įrangos komplekte esanti programa iPhoto pristatyta su nauja su veidų ir vietų atpažinimo funkcija. GarageBand didžioji naujiena - visiškai naujas būdas lengviau mokytis groti gitara ar pianinu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją