Inovatyvi erdvinė (3D) S klasės LG ARENA vartotojo sąsaja buvo specialiai sukurta siekiant užtikrinti patogesnį ir geresnį daugialypės terpės naudojimą. Kubo pagrindu veikianti sąsaja leidžia naudotis keturiais skirtingais ekranais.

Jautrių, intuityvių, trimačių meniu pagalba galima lengvai naudotis muzikos, filmų, nuotraukų ir kitomis galimybėmis. Kokybiška trimatė S klasės grafika kuria puikų vaizdą, o navigacija telefone yra paprasta.

Pernai LG pasirašė susitarimą su „Dolby Laboratories, Inc” naudoti „Dolby“ mobiliąsias technologijas LG mobiliuosiuose telefonuose. Tai leido „LG Arena“ telefonuose panaudoti garso ir vaizdo technologijų galimybes, kurių mobiliuosiuose telefonuose anksčiau nebuvo. Dėl įdiegtų „Dolby“ ir „DivX“ technologijų LG ARENA (KM900) daugialypės terpės galimybės yra labai plačios.

LG ARENA taip pat suteikia galimybę sparčiau jungtis prie interneto su HSDPA 7.2 tinklais, Wi-Fi, A-GPS, telefone yra daugiau kitų galimybių. Plačiau apie naująjį telefoną LG žada informuoti „Mobile World Congress“ vyksiančios spaudos konferencijos metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją