Tai ne pirmas LG telefonas su lietimui jautriu ekranu – prieš tai buvo išleistas „LG KE850”, kitaip dar žinomas kaip „LG Prada”, kuris buvo orientuotas į aukštesnes pajamas gaunančius klientus. Bendrovė skelbia, kad skirtingai nuo kitų šios klasės telefonų, kurie pozicionuojami arba kaip verslo, arba kaip pramogų įrenginiai, „KP500” išsiskirs mažesne kaina, kas leis telefoną įsigyti „masėms”.

Tiesa, neskelbiama, kiek telefonas kainuos Lietuvoje, tačiau užsienyje tokio telefono kaina svyruoja apie 700-800 Lt. Palyginimui, „Samsung F700” kainuoja panašiai, o „iPhone” - 1000-1700 Lt priklausomai nuo techninių charakteristikų.

Didžiausi „LG KP500” privalumai – didelis 3 colių ekranas, kuriame patogu peržiūrėti filmuotą medžiagą ir žaisti žaidimus, išvaizda (plonas (11,9 mm) ir lengvas (89 g), prie telefono padėties – laikant horizontaliai arba vertikaliai – prisitaikantis ekrano vaizdas, žinučių rašymas ir nuotraukų redagavimas naudojant rašiklį, dokumentų peržiūrėjimas MS Office, Doc, PDF formatais.

Tiesa, telefone nėra įdiegto 3G ryšio, taip pat mažoka vidinės atminties - vos 48 MB, tačiau ji praplečiama 8 GB atminties kortele.

Bendrovė skelbia, kad prekyba šiuo modeliu Baltijos šalyse bus pradėta dar sausį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją