Tiesa, JAV prezidentui nuo smūgių pavyko išsisukti, o irakietį ant žemės iš karto parbloškė apsaugos pareigūnai.

G.W.Bushas Irake lankėsi atsisveikinimo vizito, o irakietis taip išreiškė nepasitenkinimą JAV politika jo šalyje.

Kamerų nufilmuota išpuolio medžiaga greitai išplito internete, svetainėje „Youtube" šis filmukas jau peržiūrėtas daugiau kaip 600 tūkst. kartų. Panašu, kad ir žaidimas sulaukė internautų susidomėjimo.

Pirmadienį internete pasirodžiusiame žaidime saugumo agentas turi numušti į JAV prezidentą lekiančius batus. Kiekvieną kartą, kai batas pataiko į prezidentą, jis praranda gyvybės taškų.

„Bush's Boot Camp" sukūrusi „T-Enterprise" specializuojasi technologija „flash" paremtų interneto žaidimų kūrime. Tai ne pirmasis jos sukurtas žaidimas, remiantis dėmesio sulaukusiais įvykiais.

Anksčiau ji yra sukūrusi žaidimų su „British Airway's" vadovu Willie Walshu po itin nesėkmingo vieno iš Heathrow oro uosto terminalų atidarymo. Jame vadovas turėjo savo rankomis nešioti keleivių lagaminus, juos skenuoti ir pakrauti į vežimėlius. Rugsėjo mėnesį jį taip pat pasiūlė žaidimą su kandidate į JAV viceprezidentus Sarah Palin ir baltosiomis meškomis, kuriuo kritikavo jos veiklą gamtosaugos srityje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją