Pagrindinė naujovė – anonimiško naršymo režimas „InPrivate”. „InPrivate” leidžia užėjus į tinklalapius nepalikti „pėdsakų” naršyklėje. Aktyvavus šią funkciją IE8 neregistruos aplankytų svetainių ir neišsaugos šių tinklalapių laikinųjų bylų. Taip pat bus minimalizuotas informacijos pateikimas apie besilankantį asmenį svetainės savininkams.

Antroje naršyklės versijoje baigtos diegti tokios funkcijos kaip „Activities” ir „WebSlices”. „Activities” leidžia vartotojui atlikti įvairius veiksmus su pažymėta teksto dalimi, pvz. išversti tekstą, atlikti paiešką tinkle ar žemėlapyje. „WebSlices” skirta sekti tinklalapio ar jo fragmento atnaujinimus.

Pirmoji bandomoji „Internet Explorer 8” versija buvo išleista kovo mėnesį. Ji buvo skirta tik programuotojams ir dizaineriams. Antroji versija skirta plačiajai auditorijai ir ją galima laisvai parsisiųsti. Galutinės naršyklės išleidimo data nežinoma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją