Kompanija „MicroLink Eesti“ šiuo metu valdo 83 proc. „IT Protraining Group” akcijų, įsigytų iš „BaltCap” valdomo Baltic SME fondo bei „IT Protraining Group” vadovų, kurie ir toliau eis savo pareigas bei valdys likusį akcijų paketą.

„Tai buvo didelis iššūkis ir vertinga patirtis mūsų kompanijai. Mums buvo malonu dirbti su profesionaliais ir patyrusiais žmonėmis, sukūrusiais stipriausią ir sėkmingiausią IT mokymų kompaniją Baltijos šalyse”, - sakė kompanijos „BaltCap” partneris Martinas Kõdaras.

„IT mokymai yra labai svarbūs, kai diegiant informacines technologijas norima didinti įmonių pelną bei naudą visuomenei”, – teigia „MicroLink Eesti“ valdybos pirmininkas Ennas Saaras.

Šiuo metu „IT Protraining Group” priklauso „IT Koolituskeskuse” (Estija), „ProTraining Academy” (Lietuva), „IT Protraining Latvia” (Latvija) ir „BiTA Service Management”, pirmaujanti IT paslaugų vadybos mokymų ir konsultacijų kompanija Estijoje.

„MicroLink” yra Estijos IT kompanija, kuri teikia sistemų integravimo ir infrastruktūros sprendimų, programinės įrangos vystymo, resursų planavimo ir verslo valdymo spendimų, IT mokymų ir konsultacijų, duomenų centrų sprendimų bei asmeninių kompiuterių vartotojų aptarnavimo paslaugas. „MicroLink” yra valdoma bendrovės Eesti Telekom, kuriai priklauso 100 proc. įmonės akcijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją