Kita naujovė – integruotas kompasas, kuris leis žmonėms orientuotis žemėlapiuose. Naujasis išmanusis telefonas padės „susigaudyti“ nežinomoje vietovėje ir greičiau rasti norimą vietą. Be to, telefono naršyklėje bus įdiegtas žymeklis, kuris leis pažymėti mėgstamiausius tinklalapius.

Aparate, atrakinamame piešiant devynių langelių ribose tik savininkui žinomą figūrą, taip pat bus padidinimo įrankis, palengvinantis naršymą internetu; o taip pat ir garsaus kompiuterinio žaidimo „Pac Man“ versija.

„Google“ projektui vadovaujantis Andy Rubinas nepatikslino leidimo datos, bet pažadėjo, jog pirmieji „Google Android“ operacinę sistemą naudojantys telefonai pasirodys antrojoje metų pusėje.

„Google“ kompanija neketina gaminti mobiliųjų telefonų – ji tik prisidėjo prie programinės įrangos kūrimo. Kompanijos operacinę sistemą įdiegs naujausių aparatų gamintojai. „Samsung“, „HTC“, „LG Electronics“ ir „Motorola“ kompanijos patvirtino, kad gamins naujuosius „androidinius“ mobiliuosius aparatus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją