Kaip informuoja „Samsung”, patogi, skirtingiems poreikiams pritaikyta darbo aplinka sukuriama prie bet kurios monitoriaus kraštinės pritvirtinus papildomą 7 colių ekraną, jungiamą per USB. Ekranas tvirtinamas ant sukiojamos ir pakreipiamos atramos. Taip 2263DX tampa ypač patogus, pavyzdžiui, 22 colių monitoriuje galima kurti ir redaguoti dokumentus, o papildomame ekrane dirbti su žinučių programomis, skaityti elektroninį paštą ar sekti vaizdo konferencijas.

„Samsung“ „UbiSync“ technologija leidžia 2263DX naudoti per USB 2.0 jungtį, todėl abiejų ekranų nustatymus suderinti paprasta, nereikia pirkti papildomos vaizdo plokštės.

Monitoriuje 2263DX integruota 3 megapikselių didelės raiškos interneto kamera, stereo mikrofonas ir garsiakalbiai – jis yra optimizuotas darbui su ryšio programoms, kurios leidžia bendrauti su kolegomis iš viso pasaulio nepakėlus telefono ragelio, neužsidėjus ausinių ir nepalinkus prie mikrofono.

Įrenginį galima naudoti tiesioginėms konferencijoms, kurios mažina tarptautinio telefono ryšio išlaidas ir dažnų verslo kelionių poreikį.

Platus 170/160 laipsnių žiūrėjimo kampas, didelė, 1680x1050 22 colių ekrano raiška ir 800x480 raiška papildomame ekrane suteikia „SyncMaster 2263DX“ galimybę užtikrinti aiškų ir tikslų vaizdą. Be to, šiame ekrane panaudota „Samsung“ technologija „MagicBrite3“, kuri leidžia užtikrinti vos 5 milisekundžių reakcijos laiką ir 8000:1 kontrasto santykį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją