„Šis sprendimas – dar vienas žingsnis į priekį tobulinant naujienų pateikimo technologijas. Jis leidžia vartotojams bet kur ir bet kada gauti juos dominančios srities žinias, todėl bus ypač naudingas verslininkams bei kitiems žmonėms, kurių darbotvarkė labai įtempta“, – teigė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Naująja paslauga galima naudotis įsidiegus specialią interneto naršyklę „Mobispine“. Įdiegti „Mobispine“ mobiliajame telefone nieko nekainuoja, tereikia turėti telefono aparatą, palaikantį JAVA technologiją. Tai padaryti labai paprasta: vartotojams tereikia apsilankyti „Tele2“ mobiliojo interneto telefone (WAP) portale wap.tele2.lt ir paspausti specialią nuorodą. „Mobispine“ įranga mobiliajame telefone bus įdiegta automatiškai – tai truks mažiau nei minutę.

Įdiegę naršyklę, vartotojai gali pasirinkti, kokias naujienas norės gauti. Jas galima rūšiuoti pagal kategorijas, geografiją arba šaltinius – pavyzdžiui, rinktis tik žinias iš akcijų rinkų ar garsenybių gyvenimo naujienas; gauti tik Lietuvos aktualijas arba tik informaciją iš pasirinktų tinklalapių. Be to, programa leidžia atlikti naujienų paiešką pagal pasirinktą raktažodį, atsisiųsti vaizdo, garso duomenis, persiųsti tinklalapių turinio nuorodas draugams.

Vartotojai mokės tik už atsisiunčiamų duomenų kiekį.

Telekomunikacijų bendrovės „Omnitel” ir „Bitė” taip pat teikia naujienų paslaugą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją