„Internet Explorer“ komandos
bloge
grupės programų vadybininkas Tony Chor‘as, minėdamas pirmuosius IE7 gyvavimo metus, nepamiršo pastebėti kelių naršyklės pasiekimų, įskaitant tai, kad neseniai ji pasiekė 300 mln. vartotojų kiekį. „Tai IE7 naršyklę padaro antra populiariausia naršykle po IE6, - sakė jis. – IE7 jau pirmauja JAV ir Didžiojoje Britanijoje ir mes tikimės, kad artimiausiu metu jis aplenks IE6 visame pasaulyje“.

T. Chor‘as taip pat teigė, jog IE7 integruota apsauga nuo neteisėto duomenų pasisavinimo kiekvieną savaitę sustabdo maždaug 900 tūkst. bandymų nelegaliai gauti duomenis, be to, per metus pagalbos skambučių dėl „Microsoft“ naršyklės problemų sumažėjo 20 proc. „Tai dažniausiai būna ženklas, kad produkcija yra stabilesnė ir turi mažiau problemų nei ankstesnės versijos“, - sakė jis.

Nors jis noriai kalbėjo apie IE7, T. Chor‘as trumpai paminėjo ir naujos kartos IE. „Nors esame patenkinti IE7 darbu ir rezultatais, mes įsiklausome į vartotojus ir ieškome naujų metodų pagerinti savo naršyklę. Naujienų apie tai laukite ateinančiomis savaitėmis“.

Keli vartotojai suabejojo Billo Gateso pernai metais padarytu pareiškimu, kad kompanija dažniau leis „Internet Explorer“ atnaujinimus. 2006 m. kovą B. Gatesas pripažino, kad šešeri metai tarp IE6 ir IE7 yra per ilgas laiko tarpas, ir sakė, jog „Microsoft“ naują naršyklės versiją išleis kas 9-12 mėnesių.

Kažkas pasivadinęs Paulu teigė: „Sveikiname. Per tą pati laikotarpį (nuo IE7 pasirodymo) „Firefox“ išleido 2.0 versiją ir pristatė 3.0 Beta versiją, „Safari“ išleido 3.0 versiją, įskaitant versiją pritaikytą „Windows“. Pažiūrėkime...IE7 sukūrimui prireikė 6 metų, taigi IE8 pasirodys apie 2012 m.? Jūsų problema yra tai, kad jūs galvojate metais“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją