Naujojo produkto kaina: 110 dolerių internete, 190 dolerių už šeimyninį paketą arba nemokamai, jei bus perkama kartu su nauju kompiuteriu. Lietuvoje „Leopard“ kainuos 455 litus.

Kaip pastebi “Apple” vadovas Steve‘as Jobs‘as, už tuos pinigus „visi gaus „Ultimate“ versiją“ (tai ironija „Microsoft“ atžvilgiu, kuri „Windows Vista“ parduoda penkiose skirtingose versijose, o „Ultimate“ kaina siekia 330 dol.).

Naujojoje „Leopard“, palyginus su jos pirmtake „Tiger“, turi daugiau nei 300 naujų funkcijų. Su „Leopard“ taps greičiau pasiekti savo bylas tiesiai iš naujojo darbalaukio su „Stacks“. Funkcija „Cover Flow“, leidžiančia dar lengviau naršyti tarp bylų ir jomis dalintis, atnaujintas ir „Finder“. Su „Spotlight“ bylų nuo šiol ieškosite ne tik savo kompiuteryje, bet visuose jo tinklo kaimynuose. Be to, net neturint specialių programų vieno ar kito tipo byloms atidaryti jas peržvelgti bus galima su naująja priemone „Quick Look“, o esamoms programoms grupuoti ir judėti tarp jų skirta „Spaces“. Visų jūsų „Apple“ esančių duomenų saugumu pasirūpins „Time Machine“, automatiškai daranti jų atsargines kopijas.

„Mac OS X“ operacinė sistema giriama už saugumą - per šešerius gyvavimo metus „Mac OS X“ sistemoje nebuvo viruso ar šnipinėjimo programų protrūkio, teigia Davidas Pogue, „The New York Times” apžvalgininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją