Prie pareiškimo buvo pridėti tarpusavio susirašinėjimo fragmentai tarp “MediaDefender” ir stambių studijų, kurios, sprendžiant iš laiškų, pasamdė kompaniją, idant ši trikdytų “The Pirate Bay” veiklą. Į “MediaDefender” funkcijas įėjo tokie veiksmai, kaip „infrastruktūros sabotažas, atsisakymo aptarnauti atakos,
hackingas
, ir brukalų siuntinėjimas“, nukreipti prieš ThePirateBay.org, tvirtina tinklalapio administracija.

Vidiniame “MediaDefender” susirašinėjime, nutekėjusiame į P2P tinklą, be viso kito, yra laiškų, kuriuose dėstomi planai užversti failų mainų tinklus beverčiais failais, atidaryti suklastotus serverius, diegsiančius naudotojams į kompiuterius šnipinėjančias programas. 700 megabaitų dydžio laiškų pakete pateikiami ir “MediaDefender” bendradarbiavimo su Niujorko generaliniu slaptuose teisėsaugos projektuose, susijusiuose su internetu, įrodymai, praneša The Register.

“Dėl “MediaDefender” pašto nutekėjimo mes turime įrodymų to, apie ką ilgą laiką tik spėliojome: stambios muzikos ir kino kompanijos moka profesionaliems hakeriams, sabotažininkams ir DDoS (paskirstyto atsisakymo aptarnauti) atakų organizatoriams už mūsų svetainių su nuorodomis įtorrentų failus naikinimą”, teigia “ The Pirate Bay”.

”The Pirate Bay” apkaltino bandymu sunaikinti torrentų svetaines šias kompanijas:

· Twentieth Century Fox, Sweden AB

· Emi Music Sweden AB

· Universal Music Group Sweden AB

· Universal Pictures Nordic AB

· Paramount Home Entertainment (Sweden) AB

· Atari Nordic AB

· Activision Nordic Filial Till Activision (Uk) Ltd

· Ubisoft Sweden AB

· Sony Bmg Music Entertainment (Sweden) AB

· Sony Pictures Home Entertainment Nordic AB

Lieka neaišku ar nutekėję laiškai bus priimti Švedijos teismo kaip įrodymai, dar neaiškiau ar apkaltintos kompanijos kaip nors kontratakuos ar ginsis. Bet kuriuo atvejų, kova, regis, bus įdomi.