Dvylikoje Lietuvos miestų savo parduotuves turinti IT ir kompiuterine technika prekiaujanti įmonė tikisi šiais metais pasiekti 70 mln. litų apyvartą.

Marius Butauskas, ICG komercijos direktorius, teigia, kad tokį milžinišką pajamų augimą sąlygojo aiški žemų kainų ir kokybiško aptarnavimo strategija bei dosni dovanų politika.

„Savo klientus konsultuojame ne tik pardavimo metu, bet ir garantiniu ir pogarantiniu laikotarpiu. Be to, mūsų akcijos, kurių metu vartotojai gali patraukliomis sąlygomis įsigyti prekių ir dar gauna vertingų dovanų, stiprina pirkėjų lojalumą“, - sako Marius Butauskas.

Šiais metais ICG stiprins savo pozicijas verslo paslaugų segmente ir verslo klientams pasiūlys elektroninės prekybos sistemą. „Iki metų galo įdiegta ISO kokybės vadybos sistema liudys apie kompanijos aptarnavimo kokybę ir leis siekti 2007 metams užsibrėžtos 20 procentų vidutinių ir stambių verslo klientų rinkos dalies“, - teigia Marius Butauskas.

ICG 2007 metais jau atidarė du prekybos salonus Klaipėdoje ir Panevėžyje ir planuoja atidaryti dar keturis kituose miestuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją