Mažiau augo visos „Sonex Grupės“ bendrovės, tačiau ypatingai reikia išskirti sėkmingai Latvijoje dirbančias bendroves, kurių indėlis į bendrą grupės apyvartą sudarė 7,65 mln. litų. Šios bendrovės - „Sonex Riga“ ir „Softex Latvija“ per pirmą šių metų pusmetį taip pat uždirbo ir 0,57 mln. litų pelno.

Sėkmingai į „Sonex Grupės“ veiklą integravosi ir vasario mėnesį įsigyta bendrovė „Adis ir partneriai“, kuri per pusmetį pasiekė 1,15 mln. litų apyvartą. Tai sąlygojo sėkmingai užbaigti stambūs intelektualių iėjimo kontrolės sistemų projektai, išaugusi asmens identikavimo priemonių paklausa bei antivirusinių „Panda Software“ sprendimų pardavimai.

„Sonex Grupei“ priklausanti didžiausia Baltijos šalyse kompiuterių gamintoja „Sonex Kompiuterių“ bendrovė taip pat sėkmingai vykdo gamybines užduotis ir augimo planus. Bendrovė tikisi iki metų galo pagaminti daugiau kaip 20 tūkst. „Vector“ kompiuterių ir tarnybinių stočių, teigiama pranešime spaudai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją