Apsilankiusieji tinklalapyje galės peržiūrėti mokinių darbus, o jau nuo vasario 13 dienos, kai mokiniai pristatys visus darbus konkursui, už juos bus galima balsuoti išrenkant geriausią. „Saugesnio interneto“ programą Lietuvoje įgyvendina Švietimo ir mokslo ministerija bei Socialinių ir psichologinių paslaugų centras kartu su telekomunikacijų bendrove „Bitė Lietuva“.

Mokiniai šiam konkursui darbus gali pateikti iki vasario 12 dienos. Vasario 13 dieną visi konkurso reikalavimus atitikę videodarbai bus pristatyti svetainėje, kur iki kovo 1 dienos kiekvienas galės juos peržiūrėti ir balsuoti už labiausiai patinkančius darbus.

Daugiausiai visuomenės palankumo sulaukęs filmas pelnys „Publikos simpatijos“ titulą, o jo autoriai laimės ekskursiją „Kaip kuriamas kinas“. Darbus vertins ir specialiai šiam konkursui sudaryta komisija, kuri išrinks 2 geriausius filmus. Nugalėtojai bus paskelbti kovo 2 dieną svetainėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją