Kaip BNS pranešė "Tilde IT" direktorius Apolinaras Škikūnas, prieš metus reorganizavus Latvijos informacijos technologijų bendrovės "Tilde" Didmeninės prekybos departamentą buvo įkurta programinės įrangos didmenininkė TVG.

"Lietuvos rinkoje TVG kurį laiką dirbo per "Tilde IT" Didmeninės prekybos padalinį, užimantį apie 5 proc. didmeninės prekybos programine įranga rinkos. Mes keliame tikslą kur kas labiau plėstis Lietuvos rinkoje ir per artimiausius kelerius metus įsitvirtinti tarp kitų dviejų didžiausių Lietuvos programinės įrangos platintojų - "GNT Lietuva" ir "TechData Lietuva", - teigė TVG vadovas Baltijos šalims Ugis Voiceščukas.

TVG veikia tik per savo platintojų tinklą, kuriam priklauso apie 1 tūkst. informacijos technologijų bendrovių visose Baltijos šalyse.

TVG atstovauja ir platina tokių gamintojų kaip "ABBYY Softwarehouse", "Adobe Systems", "Citrix", "Corel", "IBM Software", "Borland", "Macromedia", "Microsoft", "Microsoft Press", "Network Associates", "Symantec", "Pervasive", "Tilde", "WinZip" ir kitą programinę įrangą.