Socialiniame tinkle „Twitter“ Elonas pasidalijo nuoroda apie karą Ukrainoje, kuriame Rusija intensyviai naudoja iranietiškus dronus-kamikadzes ir jais niokoja civilinę Ukrainos energetikos infrastruktūrą ir žudo civilius.

E. Muskas žinutę apie dronus-kamikadzes ir oro gynybą pavadino „pirmuoju dronų karu“.

E. Muskas užsiminė apie ginklų gamybą.

Netrukus į jo žinutę atsakė „Twitter“ vartotojas „The Wolf/larryronaldpar1“: „Sakoma, kad turkiški yra geriausi. Ar turėtų atsirasti ir „Tesla“ dronai?“.

Į tai E. Muskas sureagavo trumpai, užsimindamas apie tokią galimybę: „Ar turėčiau gaminti ginklus? Idealiu (atveju), ne“.

Pastaruoju metu E. Muskas didžiulio dėmesio sulaukė po skandalingų pasisakymų apie Ukrainos ir Rusijos paliaubas, Ukrainos neutralitetą bei Ukrainos žemių atidavimą Rusijai, taip pat apie interneto „Starlink“ Ukrainoje veiklos stabdymą dėl finansavimo priežasčių.

Vėliau turtingiausias planetos žmogus savo „Twitter“ paskyroje paskelbė įrašą, kuriame patikino, kad ir toliau finansuos „Starlink“ paslaugas Ukrainai.

E. Muskas užsiminė apie ginklų gamybą.

Elonas Muskas yra bendrovių „Tesla“, „Starlink“, „SpaceX“ ir kt. įkūrėjas, akcininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)