Pirmoji vieta skirta Giedriui Bučui ir Mantrimui Šeškui už video darbą „Karalius nuogas arba kaip mes bandome apgauti save“.

Antroji vieta – Delfi Agro redaktoriui ir žurnalistui Arūnui Milašiui už publikacijas Delfi.lt „Lietuvis, pamatęs baravyką ir išgirdęs apie vilką, tampa žvėrimi“ ir „Kaip kurdami žaliąjį verslą sukūrėme srutų duobę“.

Konkursas skirtas išrinkti geriausias einamaisiais metais šalies nacionaliniuose, regioniniuose ir vietiniuose laikraščiuose, žurnaluose, nacionalinių, regioninių ir vietinių transliuotojų radijo ir televizijos laidose, internete ir atviro turinio platformose skelbtas publikacijas, reportažus ir kitą viešąją informaciją tema „Žmogus ir aplinka“.

Pateiktus darbus atrinko ir įvertino Lietuvos žurnalistų sąjungos ir Aplinkos ministerijos atstovų komisija. Pagrindiniai vertinimo kriterijai: aktualumas (temos svarba nacionaliniu ir tarptautiniu mastu), kūrybiškumas (autoriaus kuriamojo darbo požymiai publikacijoje), originalumas (temos traktuotės savitumas) ir kalba (sklandumas, raiškos ypatumai).

Konkurso prizinis fondas: I vieta – 1,5 tūkst. eurų, II vieta – 900 eurų, III vieta – 600 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją