Svetainė „DownDetector“ trečiadienį pranešė, jog sutrikimai „Facebook“ ir „Instagram“ tinkluose bei „WhatsApp“ programėlėje prasidėjo maždaug 12 val. Grinvičo (15 val. Lietuvos) laiku.

„Problema jau išspręsta ir turėtume būti 100 proc. pasiekiami visiems“, – netrukus po ketvirtadienio vidurnakčio (po 3 val. Lietuvos laiku) parašė bendrovė tviteryje ir atsiprašė už sukeltus „nepatogumus“.

„Facebook“ atstovas, taip pat kalbėjęs „Instagram“ ir „WhatsApp“ vardu, paaiškino, jog atliekant „įprastą techninę priežiūrą“ buvo atsitiktinai padaryta klaida, dėl kurios naudotojams buvo sudėtinga įkelti arba persiųsti nuotraukas ir vaizdo įrašus, pranešė JAV žiniasklaida.

„DownDetector“ duomenimis, apie tinklų veikimo sutrikimus pranešė tūkstančiai naudotojų visame pasaulyje, tačiau daugiausia jų buvo Europoje ir Šiaurės Amerikoje. Dėl stringančio tinklų veikimo skundėsi ir privatūs naudotojai, ir įmonės bei organizacijos.

„Taip, „Instagram“ veikimo sutrikimas paveikė ir mus, – tviteryje parašė Jungtinių Valstijų Centrinė žvalgybos agentūra. – Ne, tai padarėme ne mes. Ne, mes negalime niekuo jums padėti. Ar bandėte uždaryti tinklo svetainę ir vėl ją atidaryti?“

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją