O gal dar galvojate kur nors pakeliauti automobiliu? O gal ruduo jums visai gražus ir norite jį užfiksuoti? Štai 5 įdomūs daiktai iš Kinijos, kurie gali jus sudominti:

- Mini kamera SQ19 Mini HD 1080P

- Uždangalas priekiniam automobilio stiklui

- Specialus antgalis grąžtui, skirtas pjauti įvairias medžiagas

- Universalus automobilinis magnetinis išmaniojo telefono laikiklis

- Galvos atrama tiems, kurie dažnai užmiega automobilyje

1. „SQ19 Mini HD 1080P Action Camera Car DVR Sports DV“
20 % nuolaida | €8,70.

Tai – mažytė veiksmo kamera, galinti filmuoti 1080P raiška. Klausiate, kokia mažytė? Jos išmatavimai - 2,50 x 2,50 x 2,30 cm. Tai tikrai yra viena mažiausių veiksmo kamerų rinkoje, tačiau dydis netrukdo funkcionalumui.

SQ19 gerai mato ir naktį, nes priekinėje kameros dalyje yra 6 LED elementai, užtikrinantys, kad vaizdas bus ryškus ir tamsiuoju paros metu. Tai labai pravers, jei šį įrenginį naudosite kaip automobilinį vaizdo registratorių. Nepaisant itin mažo dydžio, SQ19 vis tiek turi 300 mAh bateriją, kurios pakaks maždaug 100 minučių filmuojant 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu.

Ir tai dar ne viskas. SQ19 turi atminties kortelės lizdą (iki 32GB) ir mikrofoną - nemanykite, kad maža veiksmo kamera kuria nebylųjį kiną. Pats kameros korpusas turi magnetinę kraštinę, todėl lengvai rasite, kur ją pritvirtinti - vos 15 gramų sveriančiai kamerai net nereikia stipraus magneto.

2. „Windshield Cover Waterproof Car Window Protector“
22 % | €6,52.

Tai - uždangalas priekiniam automobilio stiklui. Jau greitai rytais automobiliai pasidengs šerkšnu, kurį teks ilgai grandyti nuo stiklo. Kur kas praktiškiau tą stiklą uždengti.

Šio uždangalo išmatavimai - 215 x 125 x 1 cm, jo pakaks daugeliui automobilių stiklų. Gerai tai, kad jis turi magnetinius kraštus, todėl jo neturėtų nupūsti vėjas. Pati medžiaga yra atspari vandeniui ir jo nesugeria.

Šį uždangalą lengva nuimti ir uždėti, jis puikiai telpa nedideliame maišelyje, todėl bagažinėje neužims daug vietos. Jo paviršius atspindi saulės spindulius, todėl jis yra labai naudingas ir vasarą - ne taip stipriai įkaista salonas.

Aišku, dabar ne vasara ir artimiausiu metu jis pravers žiemą. Jis neleidžia stiklui apledėti, pasidengti šerkšnu. Net jei praneša tik sniegą verta stiklą uždengti - su šiuo uždangalu sniegą pašalinsite itin greitai. Jis sveria tik 170 gramų, todėl su juo lengva susitvarkyti.

Šiam uždangalui šiuo metu taikoma 22 % ir jis kainuoja €6,52. Tai - būtinas pirkinys prieš artėjančią žiemą.

3. „Double Head Metal Sheet Cutter Drill Attachment“
46 % nuolaida | €15,66.

Tai – specialus antgalis grąžtui, skirtas pjauti įvairių medžiagų lakštus. Jis turi dvi puses, tačiau dėl saugumo nenaudojamą reikėtų uždengti pridedama rankena - taip bus lengviau išlaikyti įrankį. Šis pjūklas yra gana stiprus, jį galima naudoti ir su elektriniais, ir pneumatiniais suktuvais.

Šis įrankis gali sėkmingai pjauti tiesias linijas ir kreives 2 mm medžio, plastiko, vario ar aliuminio lakštuose, 1,8 mm geležies ar 1,2 mm storio nerūdijančio plieno skartoje. Tai yra gana mažas, bet naudingas pagalbininkas.

Gamintojas teigia, kad šis pjūklas pravers ir dirbant su automobiliais, ir ruošiant skardą ir tiesiog remontuojant namus. Tai yra greitas ir saugus būdas pjauti įvairių medžiagų lakštus. Tiesą sakant, jis toks naudingas, kad pirkėjai Gearbest.com portale jam nėra skyrę mažesnio nei 5 žvaigždučių įvertinimo, nors nuomones pateikė dar tik 9 žmonės. Štai ką keletas iš jų sakė:

Paul G – „Stebėtinai efektyvus įrankis pjauti skardai, tačiau pats pjūvis nebūna labai gražus. Iš esmės jis veikia kaip labai greitas skylamušis, todėl palei nupjautą kraštą matysite daug mažyčių pusapskritimių. Jis veikia labai efektyviai, pjauna greitai, o valdyti jį yra labai lengva. Kai pjauni lėčiau, pjūvis yra švaresnis, bet vis tiek tenka griebtis dildės“.

Inger – „Iš pradžių buvau skeptiškas vien dėl labai žemos kainos – nemaniau, kad už ją galima užtikrinti kokybę. Tačiau pasirodė, kad buvau paranojiškas. Šis įrankis veikia be priekaištų ir yra gana aukštos kokybės. Pjauna galvanizuotą plieną kaip popierių“.

4. „Excelvan Universal Air Vent Magnetic Car Cellphone Mount Holder“
4 % nuolaida | €5,76.

Tai – universalus automobilinis magnetinis išmaniojo telefono laikiklis, tvirtinamas prie ventiliacijos grotelių. Ilgas ir, tikriausiai, nerangus apibūdinimas, tačiau jis yra tikslus. Šį gaminį sudaro dvi dalys. Pirmoji yra metalinis diskas - tai tik niekuo neypatinga plona metalinė plokštelė, kurią reikia įdėti už telefono dėklo nugarėlės.

Antroji dalis – tai pats laikiklis, tvirtinamas automobilyje. Jis turi apvalų magnetą, kuris greitai suranda plokštelę telefono nugarėlėje ir tvirtai ją sugriebia. Pats laikiklis yra pagamintas iš plastiko, tačiau jis tvirtai laikys jūsų įrenginį toliau nuo matymo lauko - taip tiesiog saugiau.

Magnetiniai automobiliniai telefonų laikikliai turi daug privalumų. Didžiausias yra tas, kad jie leidžia greitai pagriebti telefoną, kai lipsite iš automobilio, ir greitai jį sugrąžinti atgal. Šis leidžia nustatyti optimalų telefono pasvirimo kampą.

Beje, šį laikiklį pamėgo ir pirkėjai. Gearbest.com portale šis gaminys vidutiniškai yra vertinamas 4,87 žvaigždutėmis iš 5, o įvertinimus pateikė jau 2649 pirkėjai. Štai ką keletas iš jų pasakojo:

William – „Jei nuoširdžiai, pirkdamas nemaniau, kad šis daiktas bus naudingas, bet visiškai klydau. Dizainas ir pakuotė buvo puikūs. Vos pažvelgiau į dėžutę ir supratau, kad už juokingai žemą kainą gavau gerą daiktą. Visų pirma, magnetas yra tik ant automobilyje montuojamo laikiklio. Tai yra labai svarbu, nes prie telefono sumontuotas magnetas galėtų pakenkti kreditinėms kortelėms. Metalinę plokštelę tereikia paslėpti po telefono dėklu – viskas taip paprasta. Magnetas yra labai stiprus, nekyla nei menkiausia baimė, kad telefonas nukris. Jis išlaiko telefoną bet kurioje padėtyje – ir vertikalų, ir horizontalų“.

Hennady – „Magnetas yra labai patogus, tikrai naudingas daiktas vairuotojui. Leidžia greitai atsilaisvinti rankas vairavimui, bet kartu įrenginį išlaiko matomą. Tai labai praverčia, kai telefonas ar planšetinis kompiuteris yra naudojami vietoj GPS“.

Andy – „Tikriausiai geriausias į vėdinimo angą įstatomas laikiklis. Pats magnetas yra kur kas stipresnis nei tikėjausi. Pakuotėje radau net dvi metalines plokšteles – apvalią su lipnia juosta ir didesnę stačiakampę be jos“.

5. „KELIMA Adjustable Car Seat Headrest Soft Neck Pillow“
€33,93.

Tai – galvos atrama tiems, kurie dažnai užmiega automobilyje. Nepakeičiamas daiktas ilgų kelionių metu, kuomet nemažai žmonių tiesiog pasiduoda nuovargiui ir švelniam automobilio supimui. Tai –dvi atramos, tvirtinamos prie automobilio sėdynės. Jos yra paminkštintos, todėl yra gana patogios.

Svarbiausia tai, kad šis daiktas išlaiko galvą daugmaž taisyklingoje padėtyje ir leidžia atpalaiduoti kaklą. Pabudus po tokio miego neturėtų kamuoti kaklo skausmai. Sintetinė medžiaga su paminkštinimu yra kur kas patogesnė nei saugos diržas ar durelių stiklas.

Atramų dangos yra nuimamos, kad jas būtų lengviau valyti. Jos yra laidžios orui ir patvarios. Pačios atramos yra gana lanksčios – jas galima palenkti į vieną iš 14 pozicijų.

Geriausia tai, kad ši atrama tinka praktiškai visiems automobiliams, kurių sėdynės turi reguliuojamo aukščio galvos atramas. Šis daiktas nekenkia saugumui, jei tik netrukdo vairuotojo matomumui. Tai yra vienas iš tų daiktų, kurie kelionėje tiesiog išgelbėtų nuo skaudančio kaklo ir prastos nuotaikos.

Tai yra kokybiškas gaminys su daug komponentų. Jis yra ilgaamžis, neužima daug vietos ir yra greitai įrengiamas automobilyje. Ši galvos atrama kainuoja €33,93.