16
Kitas

Marsas

Islamo radikalai rengia vis dažnesnius išpuolius Vakaruose. Žmonės nevaržomai naudoja iškastinį kurą, ima trūkti vandens, Žemėje prastėja ekologinė padėtis. Ką jau bekalbėti apie branduolinius, biologinius ir cheminius ginklus. Trumpai tariant, Žemės gyventojams reikia atsarginio plano.

Elonas Muskas mano taip pat, todėl tiek daug investavo į raketų ir erdvėlaivių gamybos kompaniją „SpaceX“ ir nori kolonizuoti Marsą. Tačiau Marsas – ne vienintelė planeta, kurioje galėtų gyventi žmonės. Saulės sistemoje yra daugiau vietų, kur žmonija galėtų įsikurti naujus namus, ten nestigtų energijos šaltinių ir netgi būtų galima maudytis vandenynuose. Žinoma, nė vienoje iš šių planetų nėra tokių gerų gyvenimo sąlygų kaip Žemėje. Kaip ten bebūtų, verta aptarti potencialių naujų namų privalumus, rašo arstechnica.com.

16
Kitas

Marsas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)