115
Kitas

Islandija

Teksase siautėjo šiam metų laikui nebūdingi tornadai, Jungtinių Valstijų Rytų pakrantėje ir žemyninėje Europos dalyje buvo neįprastai šilta – per Kalėdas apie sniegą buvo galima tik pasvajoti, skelbia businessinsider.com.

Panašu, kad žmonių lemiami klimato pokyčiai įgauna pagreitį. Nuo 1900 metų pasaulyje tapo šilčiau vienu laipsniu pagal Celsijų. Nors pokytis ir atrodo nežymus, jo padariniai katastrofiški.

Nevalia pamiršti ir terorizmo grėsmės bei „Islamo valstybės“ pavadinimo. Kur dar kaip niekada įtempti Rusijos ir Turkijos santykiai po lapkričio incidento, kai buvo numuštas karinis rusų lėktuvas. Trumpai tariant, pasaulis dabar turi rimtų bėdų.

Žmonija daugiau ar mažiau sėkmingai susitvarkė su finansų krize, pergyveno majų išpranašautą pasaulio pabaigą, tačiau niekada negalime būti tikri ir ramūs: galbūt 2016 metai bus lemtingi. Tad reikia ruoštis. Pristatome keliolika pasaulio kampelių, kur jaustumėtės saugūs bei ramūs net ir didžiausio pavojaus akivaizdoje.

Specialistų teigimu, šios vietos net ir didžiausių grėsmių akivaizdoje išliks stabilumo, saugumo ir gerovės bastionais.

115
Kitas

Islandija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)