Internete plinta skelbimas, kuriame už 499 € siūloma įsigyti Targaryenų kilmės drakoną iš serialo „Sostų karai“.

Humoro jausmo nestokojančiame skelbime rašoma:

„Pusantrų metukų drakonas ieško naujų namų. Atiduosime tik gerai pasiturintiems šeimininkams, patikrinsime ar Jūsų gyvenamasis pastatas atitinka drakono laisvės kriterijus. Pats drakonas judrus, draugiškas, šeimininką saugos kaip reikiant, šiaip sau ugnimi nesispjaudo. Reikalinga tikrai gera priežiūra, YPAČ stipri mityba, kitu atveju gali tapti nekontroliuojamu. Daugiau informacijos telefonu.

KAINA NE GALUTINĖ

Atminkite, visame pasaulyje yra telikę tik 3 paskutinieji drakonai - vienas jų parduodamas, t.y. šiame skelbime. Šis gyvis yra kilęs iš šiaurės pietų Valyrijos, ganėtinai nedidelio žemyno.

SVARBU: Kaina yra netikslingai nurodyta, kadangi Skelbiu.lt sistema blokuoja ją dėl tam tikrų Lietuvos padarinių - atsižvelgiant į minimalų valandinį atlyginimą/būsto mokesčius/kitų paslaugų mokesčius/pensijinį fondą/korupciją“.

Skelbimas

DELFI pabandžius paskambinti „drakono“ pardavėjui nurodytu numeriu, šis, deja, ragelio nepakėlė.

Drakonai „Sostų karuose“ – tai masyvūs skraidantys ropliai, kurie į priešus spjaudo ugnį ir turi magiškų galių. Jie turi didelę ir bauginančią galią, todėl gali suniokoti armijas ir paversti miestus pelenais.

Drakonas iš "Sostų karų"

Viduramžiškos maginės fantastikos serialas „Sostų karai“ užkariavo ne tik fantastikos gerbėjų širdis, bet ir nominuotas „Emmy“ apdovanojimuose bei „Auksiniuose gaubliuose“ kaip geriausias televizijos serialas-drama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)