Naktį įsilaužę vagys pagrobė nemažai roplių, tarp jų – krokodilą, du pitonus ir būrį driežų.

„Wildlife Wonderland“ yra zoologijos sodas, įkurtas S. Irwino atminimui. Jame lankosi vaikai, norintys daugiau sužinoti apie roplius.

„Jaučiuosi labai blogai, kai pagalvoju apie tai, kas atsitiko“, - agentūrai „Reuters“ sakė zoologijos sodo direktorius Darrenas Tilley‘is.

Pasak jo, nežinia, kaip vagys išsigabeno savo grobį. „Man labai neramu, nes ropliams reikia specialios aplinkos“, - pabrėžė „Wildlife Wonderland“ vadovas.

S. Irwinas, prie Didžiojo barjerinio rifo sužeistas dygliauodegės rajos, mirė pernai rugsėjo pradžioje.

44 metų S. Irwinas, išgarsėjęs visame pasaulyje kaip chaki spalvos drabužiais apsivilkęs televizijos laidų vedėjas, gaudantis krokodilus, nelaimės metu prie šiaurės rytinių Australijos krantų filmavo naują dokumentinį filmą.

Pažįstamas iš savo firminės frazės „Crikey", kurią sušukdavo per artimą kontaktą su gyvūnais, S. Irwinas sukūrė beveik 50 dokumentinių filmų, kurie buvo rodomi per kabelinį televizijos kanalą „Animal Planet".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją