„Konferencija LOGIN vyksta jau 15 kartą, tačiau šiais metais, dėl susiklosčiusios pandeminės situacijos, teko pirmą kartą viską perkelti į virtualią erdvę. Iš tiesų, tai buvo nemažas iššūkis tiek mums, organizatoriams, tiek dalyviams, tiek partneriams. Džiaugiamės, kad nei partneriai – tokie kaip „SEB“, „Pigu.lt“, „Xiaomi“, „BTA Baltic Insurance Company”, „Salesforce“, MITA ir daugelis kitų –, nei pranešėjai, kurių šiais metais pasirodė net 184, šių permainų neišsigando.

Buvo abejojama tik dėl vieno – ar tikrai festivalis vyks penkias dienas, ar pavyks? Pavyko! LOGIN 2021 vyko penkias dienas ir turinys buvo labai įvairus, o dalyvių pasirodymai tikrai atraktyvūs“, – pasakoja LOGIN vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

62 valandos tiesioginės transliacijos

Festivalis buvo sudėliotas iš viso į 20 skirtingų turinio sesijų, kurios kiekviena truko apie tris valandas. Buvo ištransliuota 157 turinio vienetai. Tarp jų 131 pranešimas, 91 – gyvai ir 66 nuotoliniu būdu. Dar įvyko 26 pokalbiai, diskusijos.

Jokūbas Laukaitis, Dalia Vaitkutė-Šiaulienė

„LOGIN konferencijos šūkis yra inovacijos, technologijos ir progresas. Ir būtent šiemet apie tai ne tik kalbėjo ekspertai, bet realiai pamatėme, kiek daug gali technologijos – net 62 valandos tiesioginės transliacijos per 5 dienas! Žinoma, tuo pasigirti negalėtume, jei ne LOGIN 2021 komanda. Ne tik tie žmonės, kurie dalijosi įspūdingomis žiniomis, bet ir tie, kurie stovėjo už kadro, kurių dėka renginys įvyko ir buvo toks sklandus. Daug kalbame apie technologijas, robotus, dirbtinį intelektą, bet galiausiai už jų ir priešais juos visuomet stovi žmogus“, – sako S. Meškauskaitė-Stepšienė.

Temų spektras – itin platus

Konferencijoje buvo paliesta itin daug skirtingų temų: nuo technologijų ir tvarumo iki verslo ir meno, nuo sveikatos iki politikos naujovių, nuo naujienų darbo rinkoje iki pramogų.

Dalyviai taip pat profesionalai iš įvairiausių sričių, Lietuvos ir tolimiausių pasaulio kampelių: nuo muzikos kūrėjo ir kompozitoriaus Andriaus Mamontovo iki „Amazon” startuolių vadovo Rob De Feo, nuo reprodukcinės medicinos eksperto dr. Valery Zukin iki futuristo, Pietų Afrikoje darbo vietas kuriančio verslininko Mic Mann, nuo Eurokomisaro vidaus rinkai Thierry Breton iki LR ekonomikos ir inovacijų ministrės Aušrinės Armonaitės, nuo mokslo žurnalistės Godos Raibytės iki Ispanijos biochemiko Pere Estupinyá – vadinamo apie seksą mūsų planetoje daugiausiai žinančiu vyru, kuris siekia pažinti seksą iš mokslinės perspektyvos.

Įrašai prienami jau dabar

Visi pranešimai buvo transliuojami tiesiogiai portaluose Delfi.lt arba 15min.lt. Jei festivalyje dalyvauti negalėjote, ar nespėjote peržiūrėti visų dominusių pranešimų, juos ir rasite Delfi Plius platformoje ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)