Kas paskatino atlikėją nusipirkti 28-is sintezatorius ir namuose kurti techno muziką. Kaip būtų pasikeitusi „Laužo šviesa“, jei laiko mašina būtų nukėlusi „Foje“ į 2021-ųjų įrašų studiją? Ar tai, kad esame pripratę prie itin kokybiškų įrašų, kelia įtampą atlikėjams ir jam pačiam, prieš gyvo garso koncertus? Kokią muzikos ateitį nulems žaibo greičiu tobulėjančios technologijos? Išskirtinis pokalbis – trečiadienį, gegužės 26 dieną „LOGIN Curious minds powered by BTA“ renginyje, „Art & Culture” sesijoje nuo 20.50 val.

LOGIN galite stebėti nemokamai ČIA.

Praėjusių metų pradžioje savo gerbėjams padovanojęs studijinį albumą „Perlai ir Sakuros“, šiai vasarai Andrius Mamontovas žada naują albumą „Paleisk“. Kol kas tiksli albumo pasirodymo data nėra skelbiama.

Planuojama, kad įrašas, kuris pasirodys kompaktinio disko ir vinilinės plokštelės formatu, bus išleistas vasaros viduryje.

Pernai A. Mamontovas vinilo formatu perleido savo debiutinę, dar 1995 m. pasirodžiusią plokštelę „Pabėgimas“. Visos perleisto albumo kopijos buvo išpirktos per dvi dienas.

Dėl pandeminės situacijos šiemet LOGIN surengtas išskirtinai virtualioje erdvėje. Visus pranešimus galima klausyti nemokamai. Tiesiog reikia įsijungti Delfi.lt arba 15min.lt portalus, kur iš karto rasite tiesioginės transliacijos langą. Nuorodas į visų pranešimų transliacijas taip pat galima rasti oficialioje festivalio svetainėje www.login.lt Išankstinė registracija – nereikalinga.

Pranešimų tvarkaraštį galima rasti štai čia: https://login.lt/agenda/, o pranešėjų sąrašą - čia: https://login.lt/speakers-list/

Jei pranešimų realiu laiku pažiūrėti nepavyks, visus pranešimų įrašus bus galima rasti Delfi PLIUS platformoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)