Laidoje „Delfi Rytas“ LOGIN vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė sakė, kad renginys nemokamas ir nėra jokios registracijos, viskas prieinama laisvai ir visiems, be jokių papildomų žingsnių: „Turime net 20 skirtingų turinio sesijų, po keturias per dieną. Reikia tik nueiti į LOGIN interneto svetainę ir pasižymėti, kokius pranešimus norite išgirsti.“

Šiais metais LOGIN neturi vienos „žvaigždės“, tačiau kiekvienoje turinio sesijoje galima rasti pasaulinio lygio pranešėjų.

S. Meškauskaitė-Stepšienė kviečia nepamiršti pažiūrėti Oksfordo profesoriaus Jeffrey Almond pranešimo. Jis yra ne vieną apdovanojimą pelnęs virusų tyrinėtojas ir vakcinų kūrėjas. Taip pat Ispanijos biochemiko ir mokslo žurnalisto Pere Estupinyá, kuris dar 2008 metais pradėjo užsiimti žmogaus seksualumo tyrimais. Jis dėl mokslinių tikslų tapo pirmuoju žmogumi pasaulyje, patyrusiu orgazmą MRT aparate. Bus kalbama apie pasikeitusį mokymąsi ir ateities švietimą, vienas iš garsių pranešėjų šia tema - Jesper Knoop-Henriksen, „Google Education” vadovas.

Pirmąją LOGIN dieną pranešimą skaitys ir vienas garsiausių mokslo influencerių pasaulyje dr. Karl Kruszelnicki. Šis mokslininkas yra neįtikėtinai plataus spektro tyrinėtojas, gavęs net Šnobelio premiją. „Burger King“ valdančio multimilijardinio koncerno rinkodaros vadovas Antonio Marques papasakos apie greitojo maisto rinkos užkulisius. LOGIN nepamiršo ir šios savaitės aktualijos – Eurovizijos. Savo patirtimi dirbant pramogų pasaulyje, dalysis „Eurovizijos“ prodiuseris Sietse Bakker.

Daug dėmesio bus skiriama tvarių produktų, paslaugų, verslo kūrimui. Apie tvarius finansus kalbės Londono biržos valdybos narys Murray Roos, o Denis Gacicha iš „Schneider Electric“ pasidalins jų patirtimi, kaip tapti tvariausia įmone pasaulyje. Šiais metais neišvengiama tema yra ir e.komercija, kuri parodė neįtikėtiną pokytį per paskutinius metus. Tad LOGIN kalbės net trys „Amazon“ pranešėjai: apie startuolius, sėkmingą aplikacijų kūrimą, paslaugų valdymą balsu ir kt., savo įžvalgomis dalinsis „Pigu.lt“ ir „Salesforce” ekspertai.

Linas Šiautkulis

Rinkodaros ir komunikacijos specialistai galės išgirsti žinomus Lietuvos ekspertus, tarp kurių - Liudas Rimkus iš „SEB banko“, Aistis Zabarauskas iš „Adverum“, Tautvydas Gelumbickas iš „Adform“, Arvydas Rimas iš „TV3”, Ieva Vozbutaitė-Bieliauskė iš „Ignitis“, Šarūnas Sakalauskas iš „Httpool“ ir daug kitų.

Jau dešimt metų visi kartoja, kad duomenys ir jų teisingas rinkimas bei analizė yra didelė dalis verslo sėkmės. Tad LOGIN kalbės net du duomenų saugumo specialistai iš „Eset“, įžvalgomis dalinsis ir „BTA Baltic Insurance Company“ Lietuvos filialo Valdybos narys Vaidas Labanauskas, klientų patirties gerinimo įmonės „Planas chuliganas“ vadovas Dovydas Braukyla, „Delfi TV“ tyrimų ir įžvalgų vadovė Renata Mackevičienė ir kt.

Bus aptarti ir šiuo metu vykstantys technologiniai virsmai: elektromobilių pramonės naujoves pristatys „Sony Vision-S” atstovas Jun Koketsu, apie išmanius namus kalbės David Montanya iš „Xiaomi”, apie išmanaus miestiečio portretą kalbės „City Service“ SE valdybos narys Vytautas Turonis, o tvaraus plastmasės perdirbimo naujoves papasakos Neste viceprezidentas Heikki Färkkilä.

Pranešimų tvarkaraštį galima rasti štai čia https://login.lt/agenda/, o pranešėjų sąrašą, čia https://login.lt/speakers-list/
Jei pranešimų realiu laiku pažiūrėti nepavyks, visus pranešimų įrašus bus galima rasti Delfi Plius platformoje.

Gegužės 24–28 dienomis LOGIN 2021 konferencija šiemet stebėkite nemokamai Delfi ir 15min portaluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)