Atsižvelgiant į susiklosčiusią pandeminę situaciją, LOGIN festivalis šiais metais bus rengiamas saugiai: gegužės 24-28 dienomis visa Lietuva ir ne tik festivalio pranešimus visiškai nemokamai galės stebėti tiesioginių transliacijų metu dviejuose didžiausiuose Lietuvos portaluose – Delfi.lt ir 15min.lt. Denis Gacicha pranešimas bus rodomas trečiadienį gegužės 26 d. „LOGIN Progress makers powered by SEB” renginyje „Sustainability in action ” sesijoje nuo 15 val.

Svarbiausi D. Gacicha ir visos „Schneider Electric“ komandos Baltijos šalyse uždaviniai – „EcoXpert“ kanalo programos ir „EcoStruxure“ daiktų interneto platformos vystymas ir plėtra. D. Gacicha atsakingas už pardavimų strategiją, prioritetinių ir strateginių klientų programos vystymą, verslo plėtrą į naujas mūsų sritis, tokias kaip skaitmeninės paslaugos. Kad geriau pažintumėte D. Gacichą, jis atsako į LOGIN blic klausimus:

– Trys technologiniai sprendimai, daiktai, be kurių nebeįsivaizduojate savo kasdienybės?

– Internetas, elektroninis paštas, išmanus telefonas (iPhone).

– Kokios visai visuomenei reikalingos technologijos dar neturime dabar, bet turėsime 2030-aisiais (Jūsų spėjimas, fantazija)?

– Skraidantis asmeninis transportas.

– Įvardykite tris filmus ar knygas, kurios įkvėpė Jus?

– „Žalioji mylia“, „1+1“, „Beldžiant į dangaus vartus“.

– Pasakykite tris asmenybes ar naujienų šaltinius, kurie įkvepia kasdien ir kuriuos rekomenduotumėte pasekti („pafollowinti”) socialiniuose tinkluose.

– Harvard Business Review, World Economic Forum, TED Conferences.

– „Perdegimo sindromą“ turinčių žmonių skaičius vis auga, 3 Jūsų patarimai poilsiui nuo technologijų ir tempo?

– Crossfit (funkcinės treniruotės), priverstinės pertraukos kalendoriuje tarp susitikimų/susirinkimų, laiko planavimas ir efektyvus valdymas.

– Karantinas – galimybių metas. Ko Jus išmokė karantinas?

– Surasti tinkamą balansą tarp darbo ir šeimos, t. y. daugiau laiko praleisti su šeima.

– Tai vis dėlto, ateities darbovietė namuose ar biure? Kaip Jūs norėtumėte?

– Hibridinis variantas. Apie 50-70 proc. darbas iš namų ir 30-50 proc. darbas iš biuro.

– Vienas dalykas, kurio labiausiai pasiilgote iš senosios realybės?

–Kelionės.

– Kas Jums yra tvarumas? Trys Jūsų tvarumo taisyklės.

– Man tvarumas reiškia mūsų pačių poreikių tenkinimą, netrukdant ateities kartoms juos užtikrinti. Tvarumą sudaro keli esminiai elementai: ekonomika, visuomenė, aplinka. Mano 3 tvarumo taisyklės: gerai pagalvokite prieš apsipirkdami, važiuok mažiau, dalyvavimas socialiniuose projektuose.

– Kas Jums yra LOGIN konferencija?

– Man tai yra novatoriška, inovatyvi konferencija, kuri suburia daugelį įdomių žmonių – įvairių kartų, pažiūrų ir stilių – aptarti aktualias ir išskirtines tematikas.

Gegužės 24-28 dienomis LOGIN 2021 konferencija šiemet stebėkite nemokamai Delfi ir 15min portaluose. Su visais pranešėjais galite susipažinti www.login.lt ir savo darbo kalendoriuose pasižymėti tuos pranešimus, kurių laukiate labiausiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)