LOGIN festivalyje bus net 20 turinio sesijų, kuriose dalyvaus daugiau kaip 150 pranešėjų. Rugsėjo 26 d. „LOGIN Progress makers powered by SEB” renginyje „Sustainability in action” sesijoje nuo 15 val. bus galima išgirsti ir Igną Vosylių – įmonės „Axioma Metering“ generalinį direktorių. Tai šiuolaikinių technologijų įmonė, turinti 30 metų patirtį ultragarso technologijų srityje.

I. Vosylius papasakos apie unikalius tyrimus, sudėtingas produkto kūrimo grandines, bei kitus paprastam vartotojui nežinomus procesus, kurie atliekami kuriant tvarius produktus.

Kad geriau pažintumėte Igną Vosylių, jis atsako į LOGIN „blic“ klausimus:

– Trys technologiniai sprendimai, daiktai, be kurių nebeįsivaizduojate savo kasdienybės?

– Internetas, internetas, internetas.

– Kokios visai visuomenei reikalingos technologijos dar neturime dabar, bet turėsime 2030-aisiais (Jūsų spėjimas, fantazija)?

– Kompaktiškų, pigių ir didelės talpos baterijų su greitu įkrovimu. Turint tokį sprendimą keistųsi daugybė industrijų – automobilių, namų apyvokos daiktų, energetikos ir kt.

– Įvardykite tris filmus ar knygas, kurios įkvėpė Jus?

Knygos: Noah „Born a Crime“, B. Stevenson „Just Mercy“ ir A. Thomas „The Hate You Give“.

– „Perdegimo sindromą“ turinčių žmonių skaičius vis auga, 3 Jūsų patarimai poilsiui nuo technologijų ir tempo?

– Rasti hobį, kuris reikalauja koncentracijos; nenaudoti push-notifications (bent jau po darbo); nesekti influencerių, kurie nekuria prasmingo (naudingo) turinio.

– Tai vis dėl to ateities darbovietė namuose ar biure? Kaip Jūs norėtumėte?

– Galimybė pasirinkti.

– Vienas dalykas, kurio labiausiai pasiilgote iš senosios realybės?

– Laisvalaikio su didele draugų grupe.

– Kas Jums yra LOGIN konferencija?

– Platforma užmegzti kontaktą su smalsiais žmonėmis.

LOGIN 2021 konferencija šiemet stebėkite nemokamai Delfi ir 15min portaluose. Su visais pranešėjais galite susipažinti www.login.lt ir savo darbo kalendoriuose pasižymėti tuos pranešimus, kurių laukiate labiausiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)