„Salesforce“ yra numeris 1 savitarpio santykių su klientu valdymo platforma. Jie padeda įmonės marketingo, pardavimų, komercijos, IT komandoms tikslingai susivienyti, dirbant iš bet kur – taip leisdami palaikyti įmonės klientus patenkintus visame pasaulyje. „Salesforce“ kviečia stebėti naujoves verslo sektoriuje, bei išlikti inovatyviais kasdieniame gyvenime.

„Esame laimingi galėdami prisijungti prie LOGIN bendruomenės ir pasidalinti savo žiniomis. Tai puikus renginys, kuriame žmonės dalinasi inovatyviomis idėjomis ir patirtimis. Nuo 2011 metų esame viena iš trijų top inovatyviausių įmonių pasaulyje, kartu su visa „Salesforce“ komanda didžiuojamės šiuo titulu ir žengdami kartu su technologijų progresu, atrandame sprendimus, kurie mūsų klientams suteikia vis daugiau vertės bei naujų galimybių“, – sako Krzysztof Augustynowicz, „Salesforce“ Centrinės Europos regiono pardavimų vadovas.
Krzysztof Augustynowicz

„Drauge su „Salesforce“ dovanosime daug įdomaus turinio. Kompanija „Forbes” „Salesforce” pripažino inovatyviausia kompanija, o žurnalas „Fortune“ – geriausia vieta dirbti, tad mūsų partneris tikrai turės kuo pasidalinti su LOGIN dalyviais“, – sako LOGIN festivalio vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

„LOGIN Inspiration section powered by Salesforce“ renginio pranešėjų sąrašą ir programą bus galima rasti LOGIN festivalio svetainėje www.login.lt. Pasimatysime LOGIN festivalyje gegužės 24-28 dienomis Delfi ir 15min portaluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją