„Pastarieji metai paspartino daugelį pokyčių visuomenėje, išryškino technologijų svarbą ir jų suteikiamas galimybes tęsti įprastas veiklas nuotoliniu būdu, dažną iš mūsų privertė pakeisti įpročius ir kasdienę rutiną, paskatino dar labiau galvoti apie rytdienos pasaulį ir tvarumą. Būdami finansų institucija, prie technologinės pažangos prisidedame nuolat investuodami į skaitmeninius sprendimus ir jų plėtrą, skatiname antreprenystę ir inovacijas, turime įkūrę jau daugiau nei trejus metus veikiantį Inovacijų centrą, kuris padeda mažoms ir vidutinėms įmonėms augti ir vystyti tvarius sprendimus, skatiname gyventojų ir verslo tvarius pasirinkimus.

Festivalio LOGIN rengėjų idėjos ir šiame renginyje gvildenamos temos mums yra itin svarbios ir aktualios, todėl tęsiame partnerystę ir norime skatinti visuomenę dalintis žiniomis, keistis idėjomis ir leisti vieni kitiems pamatyti ir atrasti naujas galimybes“, – sako Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė, SEB banko valdybos narė ir SEB Baltijos šalių tarnybos mažmeninės bankininkystės vadovė.
Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė

Pasak LOGIN vadovės Sandros Meškauskaitės-Stepšienės, pandemija jau pernai diktavo naujas renginio įgyvendinimo sąlygas, o šiais metais situacija tapo dar labiau neprognozuojama, tad partnerių palaikymas yra esminis pamatas konferencijai įvykti: „Šiemet LOGIN yra dovana visiems, nes festivalis nemokamas ir bus transliuojamas per du didžiausius portalus – Delfi.lt ir 15min.lt. Tad partnerių lankstumas ir noras daryti kitaip – mums labai didelis palaikymas. Drąsiai galime sakyti, kad drauge su SEB banko komanda sukursime ir inicijuosime įdomias temas ir tikram tvarių finansų ekspertui, ir pradedančiajam e.komercijos verslą, ir tiems, kurie LOGIN festivalyje ieško tiesiog įkvėpimo iš „herojų“.“
Sandra Meškauskaitė-Stepšienė

Šiemet LOGIN bus tik virtualus renginys, tačiau vyks net 5 dienas ir sukurs daugiau kaip 55 valandas įdomaus ir įtraukiančio turinio. Organizatoriai skaičiuoja, kad bus daugiau kaip 150 pranešėjų iš Lietuvos ir užsienio šalių. LOGIN festivalyje visos temos yra įkvėptos technologijų proveržio, inovacijų vystymo ir nuolatinio progreso įvairiose gyvenimo srityse. LOGIN pranešėjai kalbės labiausiai visuomenėje šiuo metu eskaluojamomis temomis, tokiomis kaip vakcinų kūrimas, digitalizacijos paveikta psichinė sveikata, tvarumas, rinkodaros ir prekių ženklų kūrimo inovacijos, šiuolaikinis menas ir kultūra, dirbtinio intelekto sukuriamos galimybės, mokslo inovacijos, vis augantis kibernetinis pavojus ir kitos aktualios temos apie tai kaip pasaulis gyvens rytoj.

„LOGIN Progress makers powered by SEB“ renginio pranešėjų sąrašą ir programą bus galima rasti login svetainėje www.login.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)