Nors ketvirtadienį sulaukta itin daug konferencijos dalyvių, renginio organizatoriai dar prieš renginį pasirūpino, kad konferencijos svečiams būtų užtikrintas saugumas.

Dėl pandemijos šiemet LOGIN skilo į keturis renginius, todėl pranešimai vyko keturiose atskirose salėse, kuriose ribojamas maksimalus pranešimų klausytojų skaičius. Jose vyksta LOGIN renginiai „Progress makers“, „Future creators“, „Curious minds“ ir „Game changers“.

LOGIN konferencijos dalyviai taip pat atsakingai dėvėjo apsaugines kaukes, o patenkant į uždaras patalpas nuotoliniu būdu, išmaniosiomis technologijomis buvo matuojama svečių kūno temperatūra.


Dvi dienas truksiančiame festivalyje lankytojai išgirs beveik 100 žinomų Lietuvos ir užsienio pranešėjų, pasiruošusių jiems papasakoti apie technologijas, inovacijas ir įvairius pokyčius pasaulyje. „LOGIN 2020“ lankytojai ne tik klausys pranešėjų, bet ir įvairiausių diskusijų – tarp salių, lauke įrengtoje MITA chat zone“.

Iš renginio specialiąsias transliacijas galės stebėti „Delfi ryto“ ir „Delfi dienos“ žiūrovai, o nespėję įsigyti bilietų, „LOGIN“ galės stebėti Delfi Plius plartformoje. Tiesiai iš „Litexpo“ interviu su įdomiausiais pašnekovais galės stebėti ir „15min.lt“ žiūrovai.


Jeigu nuspręsite nedalyvauti LOGIN gyvai arba bijote, kad sėdėdamas vienoje salėje nepamatysite kitų renginių pranešėjų, Delfi Plius jums dovanoja vieno mėnesio turinio platformos prenumeratą.

Prisijungę galėsite stebėti 4 LOGIN renginių pranešimus abi dienas, o kitą savaitę peržiūrėti visų LOGIN pranešėjų vaizdo įrašus. Taip pat - skaityti Delfi Plius autorių turinį visą mėnesį. Informaciją, kaip prisijungti rasite login.lt. Jums reikės tik savo bilieto QR kodo.

Bilietus įsigyti galite čia. Programą rasite čia. Su visais pranešėjais galite susipažinti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)