LOGIN 2020 konferencijos organizatoriai, ruošdami renginį, itin didelį dėmesį skyrė ne tik renginio programai ir turiniui, bet ir atsakingai ruošėsi, kad būtų užtikrinamas renginio dalyvių ir pranešėjų saugumas. Būtent dėl šios priežasties jau keturioliktą kartą vykstantis renginys buvo padalintas į keturis renginius: „Progress makers“, „Future creators“, „Curious minds“ ir „Game changers“.

Prieš patekimą į LITEXPO rūmus dalyvių temperatūra matuojama specialiu išmaniųjų pagalba sukurtu įrenginiu. Taip pat stebimos konferencijos svečių kūno temperatūros nuotoliniu būdu.

Salėse, kuriose įdomiais pranešimais vilioja pranešėjai, kėdės sustatytos saugiais atstumais. Taip pat uždarose patalpose visi dalyviai - su apsauginėmis kaukėmis.

„Be gero turinio ir kasmetinės progos susitikti, dalyvių saugumas šiemet mums yra absoliutus prioritetas“, – sako LOGIN vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė. – „Laikomės visų LRV rekomendacijų renginių saugumui užtikrinti, o tuo pačiu metu stengiamės, kad mūsų nuolatiniai ir nauji dalyviai gautų kuo daugiau vertės ir viską, dėl ko kasmet grįždavo į LOGIN.“

Visuose LOGIN renginiuose ir jų prieigose numatytos saugumą užtikrinančios priemonės:

Dalyviai bus prašomi laikytis saugaus 1 metro atstumo nuo kitų dalyvių.

Atstumas nėra būtinas šeimos nariams, artimiesiems.

Bus prašoma leisti matuoti kūno temperatūrą arba stebėti dalyvių kūno temperatūrą specialiuose įrenginiuose.

Vienu metu vienoje salėje dalyvių skaičius bus ribojamas iki 500.

Bus daug dezinfekavimo stotelių ir kasdien bus atliekama pilna „Litexpo“ patalpų dezinfekcija.

Be to, nuolat renginio metu bus atliekama dažnai liečiamų paviršių dezinfekcija.

Renginio zonoje bus dalinamos veido kaukės.

Dalyvių prašoma pačių pasirūpinti kaukėmis, ateinant nuo automobilio iki renginio zonos.

Kaukių dėvėjimas bus privalomas tiek lauke, tiek viduje, išskyrus laiką, kai vartojamas maistas ar gėrimai.

Renginio dalyviams bus siūloma nemokama kava ir vanduo.

Visi vienu metu vykstantys renginiai prasidės ne vienu metu ir pertraukų laikas taip pat skirsis, taip bus užtikrinta mažiau būriavimosi lauko zonoje.

Bendravimo, pietų, integracijų, poilsio zonos bus pusiau atviroje lauko palapinėje.

Dvi dienas truksiančiame festivalyje lankytojai klausysis beveik 100 žinomų Lietuvos ir užsienio pranešėjų, pasiruošusių jiems papasakoti apie technologijas, inovacijas ir įvairius pokyčius pasaulyje. „LOGIN 2020“ lankytojai ne tik klausys pranešėjų, bet ir įvairiausių diskusijų – tarp salių, lauke įrengtoje MITA chat zone“.

Iš renginio specialiąsias transliacijas galės stebėti „Delfi ryto“ ir „Delfi dienos“ žiūrovai, o nespėję įsigyti bilietų, „LOGIN“ galės stebėti Delfi Plius plartformoje. Tiesiai iš „Litexpo“ interviu su įdomiausiais pašnekovais galės stebėti ir „15min.lt“ žiūrovai.

Jeigu nuspręsite nedalyvauti LOGIN gyvai arba bijote, kad sėdėdamas vienoje salėje nepamatysite kitų renginių pranešėjų, Delfi Plius jums dovanoja vieno mėnesio turinio platformos prenumeratą.

Prisijungę galėsite stebėti 4 LOGIN renginių pranešimus abi dienas, o kitą savaitę peržiūrėti visų LOGIN pranešėjų vaizdo įrašus. Taip pat - skaityti Delfi Plius autorių turinį visą mėnesį. Informaciją, kaip prisijungti rasite login.lt. Jums reikės tik savo bilieto QR kodo.

Organizatoriai tiki, kad LOGIN dalyviai – išsilavinusi ir pažangi auditorija, dėl to tikimasi, kad žmonės laikysis taisyklių, bus sąmoningi, ir taip apsaugos save bei kitus.

LOGIN vyksta rugsėjo 24–25 dienomis „Litexpo“ konferencijų centre.

Festivalyje dalyvaus 120 pranešėjų iš Lietuvos ir užsienio. Bilietus įsigyti galite čia. Programą rasite čia. Su visais pranešėjais galite susipažinti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)